PREZENTARE PROFESOR

Radu Popa

Am început tenisul la vârsta de 6 ani. Am practicat tenisul de performanță până la vârsta de 22 de ani. Apoi am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport Spiru Haret. Timp de 4 ani am fost antrenor la Clubul Parlamentarilor. Am o experiență îndelungată în a lucra cu copiii. Sunt deja 10 ani de când colaborez cu numeroase grădinițe din București. În tot acest timp am elaborat programe speciale pentru învățarea tenisului de către cei mici. M-am adaptat ritmului, nevoilor cât și capacităților lor de a aprofunda acest sport. Cu răbdare și perseverență am ajuns ca mulți dintre cei mici să iubească tenisul și să aleagă cursurile de tenis de performanță. Încerc în permanență să îmbunătățesc metodele de a-i învăța și perfecționa pe viitorii campioni în jocul de tenis.

La orele de tenis copiii învață atitudinea generală pe teren, loviturile specifice tenisului (lovitura de dreapta și lovitura de rever); așezarea la minge; jocul de picioare ; jocul de tenis precum și numeroase alte exerciții fizice specifice tenisului. Mai mult, în funcție de abilitățile și performanțele înregistrate, copiii cu merite deosebite vor fi orientați catre grupele noastre de performanță, pentru practicarea tenisului de performanță și participarea la competițiile oficiale.

Deoarece puterea de concentrare a unui copil este destul de mică și pentru a face orele de tenis cât mai atractive pentru copii, lecțiile se desfășoară într-un mod distractiv , prin exerciții fizice, jocuri și concursuri care să le dezvolte spiritul competițional, dar și capacitatea de cooperare și joc în echipă. Primesc surprize, premii și diplome în funcție de performanțele fiecăruia. Toți copiii înscriși la acest curs vor beneficia de metode specifice de antrenament, însoțite de echipamentul adecvat vârstei și abilităților fiecaruia.

Imi place foarte mult să lucrez cu copiii. Aceștia iți oferă satisfacții nebănuite.Zâmbetul de pe față și bucuria din ochii unui copil care este fericit pentru că a reusit să lovească singur mingea peste fileu sunt lucruri pe care doar cei mici ți le pot oferi. Bucuria și realizările lor te fac să fi mândru de ei.Te fac sa vrei să îi înveți cât mai mult, iar ei să ajungă la performanțele pe care și le doresc. Un antrenor bun nu e cel care doar predă și antrenează, ci este acela care se implică în toate planurile elevului, mental, fizic și psihic, făcându-l pe acesta să-și exploreze potențialul la maxim. Rolul său este să introducă în viața copilului disciplina, integritatea, să-l facă să înțeleagă ce este munca, succesul dar și insuccesul și să ia toate acestea cu el în viața din afara terenului de tenis.

contact

Facebook

Club Sportzero

Telefon

0724 043 330

Email

radutenis@yahoo.com

Program

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:00– 14:00
Duminica: inchis