Servicii

Cursurile se adresează copiilor de toate vârstele care doresc să învețe tenis sau să ajungă la nivel de performanță. Este recomandat ca vârsta minimă la care încep cursurile să fie de 4 ani. Accentul se pune pe exerciții specifice pentru coordonare, echilibru și îndemânare.

În cadrul cursurilor de inițiere în tenis se acordă o foarte mare importanță corectitudinii loviturii, dar nu este neglijată plăcerea copiilor de a juca, dar și de a se distra la tenis. Principalul nostru scop este acela de a determina cât mai mulți copii să practice tenisul, un sport în care nu are ce căuta violența.

Ora de tenis durează 55 minute ( 5 minute sunt necesare refacerii terenului pentru ora următoare). Lecția începe cu o încălzire, deoarece trebuie să aducem organismul la parametrii optimi de efort, dar mai ales pentru a nu risca o accidentare.

Urmează lecția efectivă de tenis în care copilului i se explică: lovitura de dreapta, lovitura de rever etc., mișcări și elemente specifice tenisului. La sfârșitul orei de tenis se face un joc în care se pune accent pe dezvoltarea vitezei, îndemânării și coordonării copilului.

În funcție de modul în care colaborează la oră, cel mic va primi un premiu.

Dacă ai ajuns la vârsta maturității și încă nu ști să joci tenis, nu e prea târziu să înveți. Ai nevoie doar de un instructor avizat, care să te ajute să deprinzi “basicul”. La finalul lecțiilor vei ști cum să servești, cum să lovești pe dreapta (forehand) și pe stânga (backhand) și cum să te deplasezi în teren. Nu de alta, dar chiar și amatorii trebuie să deprindă corect mișcările, în caz contrar riști să te accidentezi. Și apoi cursurile de inițiere în tenis nu sunt destinate doar copiilor.

Plecând de la ideea că oricine poate juca tenis corect, aceste cursuri îți pot fi de un real folos. Te vor ajuta să prinzi gustul acestui sport și să-l folosești pentru a te relaxa în aer liber cu amicii, pentru a socializa cu partenerii de afaceri sau colegii de muncă și pentru ați face prieteni noi.A juca tenis înseamnă recreere, mișcare, sănătate, un mod de distracție și relaxare la orice vârstă.

Fiindcă este un sport care solicită fizic, ar fi bine să treci pe la medic pentru a-ți face un control.

Ora de tenis durează 55 minute ( 5 minute sunt necesare refacerii terenului pentru ora următoare). Lecția începe cu o încălzire, deoarece trebuie să aducem organismul la parametrii optimi de efort, dar mai ales pentru a nu risca o accidentare.

Urmează lecția efectivă de tenis în care elevului i se explică: lovitura de dreapta, lovitura de rever etc., mișcări și elemente specifice tenisului. La sfârșitul orei de tenis se face un joc test în care se pun în aplicare toate elementele predate în cadrul lecției.

În cadrul Sport Club Zero există jucători amatori care se pregătesc pentru circuitele de tip amator “Tenis Partener” și competiții sportive.

Cursurile se adresează copiilor de toate vârstele care doresc să învețe tenis sau să ajungă la nivel de performanță. Este recomandat ca vârsta minimă la care încep cursurile să fie de 4 ani. Accentul se pune pe exerciții specifice pentru coordonare, echilibru și îndemânare.

În cadrul cursurilor de inițiere în tenis se acordă o foarte mare importanță corectitudinii loviturii, dar nu este neglijată plăcerea copiilor de a juca, dar și de a se distra la tenis.

Principalul nostru scop este acela de a determina cât mai mulți copii să practice tenisul, un sport în care nu are ce căuta violența.

Ora de tenis durează 55 minute ( 5 minute sunt necesare refacerii terenului pentru ora următoare). Lecția începe cu o încălzire, deoarece trebuie să aducem organismul la parametrii optimi de efort, dar mai ales pentru a nu risca o accidentare.

Urmează lecția efectivă de tenis în care copiilorli se explică: lovitura de dreapta, lovitura de rever etc., mișcări și elemente specifice tenisului. La sfârșitul orei de tenis se face un joc în care se pune accent pe dezvoltarea vitezei, îndemânării și coordonării copiilor.

Grupele sunt formate din câte 6-7 copii, iar pentru mai mult de 8 copii vor fi prezenți doi antrenori.

În funcție de modul în care colaborează la oră, cei mici vor primi un premiu.

Toți copiii înscriși la acest curs vor beneficia de metode specifice de antrenament însoțite de echipamentul adecvat vârstei și abilităților fiecăruia.

Cei mici au nevoie de condiții speciale pentru a practica acest sport. Au nevoie de mingi și rachete făcute special pentru vârsta lor. Gândiți-vă cum ar fi să joace cu aceleași rachete sau mingi ca și oamenii mari. Altfel spus, prichindeii vor juca cu rachete mai scurte și mingi mai ușoare. Toate echipamentele necesare desfășurării lecțiilor de tenis: filee mobile, rachete de tip junior și mingi speciale pentru copii sunt puse la dispoziție de către Sport Club Zero fără costuri suplimentare.

Pe parcursul lecțiilor de minitenis, copiii vor învăța atitudinea generală pe teren, loviturile specifice tenisului, așezarea la minge, jocul de picioare, precum și numeroase alte exerciții fizice specifice. Mai mult, în funcție de abilitățile și performanțele înregistrate, copiii cu aptitudini deosebite vor fi orientați către grupele noastre de performanță pentru a participa la competiții oficiale.

Lecțiile de minitenis se desfășoară într-un mod distractiv și atractiv pentru cei mici, prin exerciții fizice, jocuri și concursuri care să le dezvolte spiritul competițional, dar și capacitatea de cooperare și lucru în echipă. Vor primi surprize, diplome, medalii și premii în funcție de performanțele fiecăruia.

Pentru a nu supune copiii unui drum lung și obositor prin București, Sport Club Zero va încerca să pună la dispoziție locații cât mai apropiate de Gradinița dumneavoastră.

Tarifele pentru grupele de Gradiniță & Afterschool încep de la 60 lei/lună de copil, având o ședință pe săptămână (60 lei/4 ședințe). Tariful depinde: de numărul de copii din grupă, de costul terenului și de locația terenului ales. O grupă de tenis este formată din 8 – 10 copii. Grupele formate din mai mult de 10 copii beneficiază de 2 antrenori. Se pot forma grupe și din mai puțini copii, dar acest lucru duce la mărirea tarifului. Pentru Gradinițe cu două sau mai multe grupe de copii se va face o reducere.

Marile companii nu sunt cunoscute doar pentru produsele și brandurile lor, ci și pentru calitatea oamenilor de care sunt conduse. Aceste companii consideră wellness –ul angajaților ca fiind o strategie de creștere a energiei la locul de muncă și de reducere a numărului de zile pierdute. Calitatea managementului unei companii nu este dată numai de rapoartele de profit ci și de gradul de mulțumire al angajaților și calitatea condițiilor de muncă oferite acestora.

Pachetele de wellness oferite ca beneficiu angajaților sporesc în mod direct și indirect profitul companiei. Prin demararea unui program de Corporate Wellness, corporațiile sunt capabile de a îmbunătăți productivitatea generală și de a economisi bani cu cheltuielile de îngrijire a sănătății. Adesea, corporațiile sunt preocupate de investiția wellness reală (randamentul investițiilor), dar este dovedit că prin încurajarea unui stil sănătos de viață, corporațiile creează angajați sănătoși care vor lucra cu mai multă dăruire.

Wellness Corporate este printre cele mai importante investiții pe care o companie o poate face. Întreprinderile care încep programele de Wellness Corporate fac nu numai investiția în wellness fizic, în siguranță și în sănătatea mintală a angajaților lor, dar de asemenea iau măsuri de prevenire prin crearea unui mediu mai sănătos.

Sport Club Zero dispune și de programe elaborate pentru sportivii de performanță care se pregătesc pentru concursuri ITF sau Futures.
În cadrul grupelor de performanță sunt cooptați copiii de la inițiere care au dovedit calități motrice pentru acest sport.

contact

Facebook

Club Sportzero

Telefon

0724 043 330

Email

radutenis@yahoo.com

Program

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sambata: 08:00– 14:00
Duminica: inchis